Hur man bygger muskler snabbt med 5 användartestade tillsatser

Muscular man holding a pill on grey background

Om du vill bygga muskler snabbt kommer du att hitta dig mycket längre, mycket snabbare om du väljer naturliga tillskott som är speciellt formulerade för att maximera dina vinster.

Varför tillägg?

Tillägg kan ge dig den ledande kanten, du kommer inte att få igenom god kost och träna ensam.

Det finns tusentals olika kosttillskott där ute, alla lovar att skrapa dig och få dig de vinster du drömmer om. Men hur vet du vilka tillägg som verkligen kommer att stödja din muskelbyggande insats? Vi pratade med våra stora idrottare för att få scoop på vilka tillskott verkligen hjälper dem att bli svåra.

5 viktiga tillägg våra CrazyBulk-idrottare svär på:

1 Whey Protein Powder

Alla proteinpulver är mycket praktiska att lägga till i din kostplan när du tränar hårt. Men vassla skymmer mycket av de andra på grund av dess höga biologiska värde (vilket betyder att det smälter väldigt bra, verkligen snabbt i ditt system). Detta gör det till ett utmärkt komplement till din träning efter träning, eftersom protein är viktigt för att reparera eventuella rivna muskelfibrer.

Du är bäst av att blanda upp en skaka som innehåller minst ett 2-till-1-förhållande kolhydrater till protein. Karbohydraterna används för att återställa glykogen, medan proteinet kickstarts muskelåtervinningsprocessen. Du kan också packa lite vassle i dina smoothies för att smyga lite extra protein där inne. Prova att blanda lite vaniljmjölksmjölk, banan, en skopa vassleprotein, honung och en handfull blåbär för en riktigt god träning efter träning.

2 Maca

Med tiden börjar din kropp att bryta ner när du lägger den genom kraftfulla träningspass. Detta kan sluta orsaka bihåleutmattning, vilket är där dina binjurar inte producerar tillräckligt med dina väsentliga hormoner, som testosteron och tillväxthormon. När du lider av bihåleutmattning, kan det verkligen suga dina energinivåer och förstöra din träning. Lyckligtvis kan maca hjälpa.

Maca är en rot som tillverkas i ett pulver eller en vätska. Huvudsyftet med detta tillskott är att främja binjurfunktionen. Genom att ta det, kommer dina t-nivåer och tillväxthormonnivåer att vara upp till par och du kommer att bygga muskler snabbare.

Som en extra fördel, hjälper maca till snabbare återhämtningar, ökar energinivån, höjer hjärnfunktionen och ökar din sexdrift.

3 glutamin

I muskelbyggnadens värld är den takt som du återhämtar lika stor som den vikt du bänkpressar. Du bygger faktiskt muskler när du är i återställningsmodus. Så varför skulle du inte vilja dra full nytta av det?

Det bästa sättet att göra detta är att inkludera glutamin i din behandling. Detta vita pulver hjälper till att påskynda din återhämtning, och som en extra fördel, det också främjar tarmhälsa och ökar immuniteten. Genom att ha en kort återhämtningstid, hälsosam tarm och ett gott immunsystem.

4 Trenorol

Kväve är ett substrat som är ansvarigt för produktionen av protein. Trenorol är ett tillägg som hjälper till att behålla kväve i ditt system, vilket passar bra för muskelbyggande.

Dessutom hjälper det snabbare fettförbränning och det kan hjälpa dig att mäta genom träningspass med mer styrka eftersom det ger en hög mängd syre till dina muskler.

Det bästa sättet att använda detta är att ta det 45 minuter före träningen, helst på en tom mage. Den rekommenderade dosen är 3 kapslar.

5 HGH-X2

Hypofysen sitter rätt dödsslag i mitten av pannan. Dess huvudsakliga funktion är att pumpa ut humant tillväxthormon eller HGH för kort. Tillägget HGH-X2En liten bonus

Ja, det här är tänkt att vara 5 kosttillskott för att bygga muskler snabbt, men det är din lyckodag. Det finns en sak som du också bör inkludera i din kost som inte verkar som en chore – bra gammal chokladmjölk. Varför? Eftersom det hjälper till att fylla på elektrolyter och har en perfekt balans mellan protein, kolhydrater och fett. Det här är allt viktigt, speciellt om du svettar och tränar med hög intensitet.

Faktum är att varför inte unna dig en smoothie efter träning med chokladmjölk, glutamin och vassleprotein, alla tillsammans? Du kommer inte ångra det.

Använd kosttillskott, bygg musklar

Nu vet du hur man bygger muskler med tillägg, plus du lärde dig hur man använder chokladmjölk till din fördel. Det finns inget kvar för dig att göra, förutom att du går och slappnar. Var noga med att aldrig missbruka de kosttillskott du tar. Följ anvisningarna och om du är osäker på vilka kosttillskott som är säkra att kombinera, överväg att köpa en av våra naturliga bulking staplar föratt komma igång.

CrazyBulk-bulklattan
För att ge din kropp den ultimata chansen att växa stor, hård muskelsnabb, borde du verkligen ge vår bulking stack ett försök. W höna du beställer idag, det ska även komma med en gratis bonus gåva av 8 Utbildning & Nutrition guider som hjälper dig att få ut det mesta av ditt program.

Leave a Reply