Innehåller ditt testosteron tillskott dessa 4 viktiga ingredienser?

Muscular young man holding blue pill isolated on white background.

Några av de bästa kosttillskotten för män är de som ökar testosteronnivåerna, speciellt för dem som kämpar för att få muskler. Och när vi åldras gör det ännu större mening att vända sig till dem, eftersom t-nivåer tenderar att ta en nösiv under 50 års ålder.

Men det är ingen mening att ta sub-standard testosteronförstärkare, speciellt när du håller fast vid naturliga tillskott. Det är alltför lätt att bli lurad på att köpa ineffektiva piller när du är osäker på vilka naturliga ingredienser de egentligen ska innehålla i första hand.

De bästa naturliga testosteronförstärkare har en samling av specifika ingredienser i dem. Men innan vi kommer till dem, låt oss först titta närmare på funktionen av testosteron och testosteron tillskott.

T-time

Först av allt är testosteron det viktigaste hormonet som är ansvarigt för sexuell funktion, styrka och muskelbyggande. Det bidrar också till humörreglering, hjärnskärpa och övergripande energi.Du kan tydligt se det bär en hög betydelse för manlig anatomi.

Om du skulle råka vara i en situation där dina t-nivåer börjar ta en tumble, kommer du att känna dig självmattig, svag, saknar i libidoavdelningen och har svårt att koncentrera dig. Inget om det här gör livet väldigt roligt – och det är här ett testosterontillskott kan bli mycket fördelaktigt.

Om du har ett förstklassigt tillskott kan du verkligen vända tabellerna till dina låga t-nivåproblem, men naturligtvis, som med de flesta saker i livet, för varje kvalitetstillverkare, finns det alltid en annan som försöker sälja ormolja. Därför är det viktigt att veta vad du ska leta efter i tillägg innan du köper någonting.

Gör Testosteron Boosters jobbet?

Om du har fått dina t-nivåer kontrollerad av din läkare, och det har blivit tydligt måste du börja ta ett testosterontillskott, nästa steg är att hitta en som passar dig. Problemet är att det finns gott om halvbagade produkter på hyllorna som du kan välja mellan. De flesta innehåller fyllmedel och ibland artificiella smaker, färger och konserveringsmedel.

Vilken typ av skräp-fylld tillskott som detta fungerar mot kornet och resonerar inte bra med din kropp. Din matsmältningssystem har svårt att bryta produkter som dessa ner, och de har mycket liten effekt på testosteron i slutet av processen.

Det är alltid i ditt intresse att se upp för ett testosterontillskott som innehåller endast kvalitetsbeståndsdelar. Och dessa skulle vara d-asparaginsyra, tribulus terrestris, panax ginseng och fenugreek extrakt.

1 D-asparaginsyra är en aminosyra som produceras naturligt i kroppen. Det spelar en viktig roll i en människas neuroendokrina system, särskilt i förhållande till produktionen av manliga könshormoner och androgener. Ur livsmedelssynpunkt är ost, ägg, kött, fisk, nötter och havre alla goda källor till d-asparaginsyra.

2 Tribulus terrestris är en växt som finns i Medelhavet. På grund av sin ryggfrukt kallas den ofta som puncture-vinstocken. Och det är samma frukt som människor ofta äter för medicinska fördelar. På grund av spines bör du vara försiktig när du äter den. När det gäller att formulera det i ett extrakt, används alla frukter, rötter och löv.

En av Tribulus huvudfunktioner är att hjälpa till att öka testosteronnivåerna. Som standard hjälper det också till med erektil dysfunktion och ökning av libido hos både män och kvinnor.

3 Panax ginseng är en växt som kommer från de kallare områdena på norra halvklotet, där den har använts i hundratals år som en allroundelixir.

Bland några av dess mest anmärkningsvärda fördelar är dess förmåga att förbättra koncentrationen, öka humör, stabilisera blodsockret och öka libido. Det kan också ha en positiv inverkan på testosteronproduktionen. Slutligen bidrar det till att öka mängden kväveoxid i ditt system. Kväveoxid hjälper till att öka blodflödet till musklerna och är kvintessiellt för att få massa.

Det fantastiska med panax ginseng är det faktum att du kan få en rot och antingen äta den rå, ånga den eller lätt laga den för att konsumera den i hela sin form. När det tillverkas i ett extrakt används emellertid både rötterna och löven.

4 Fenugreek är en populär ört som används i indisk mat. Du kan enkelt integrera detta i din kost genom att få det i pulverform på din lokala hälsokostaffär och sedan sprinkla den över en sallad. I utdragsform härrör godheten från fröet av denna växt. Vissa föredrar att ta detta i tilläggsformulär om de inte gillar smaken av pulvret.

Från ett muskelbyggande perspektiv ökar fenugreek naturligtvis testosteron, men det har också en andra hjälpsam funktion. Människor som tar fenugreek upplever en ökning av insulinutsläpp, vilket är viktigt för att öka muskelmassan efter viktutbildning. Och som en extra fördel kommer din libido att få en bra boost när du tar detta tillägg också. Bonus!

Testosteroninjektioner

Ett sista alternativ som människor ibland vänder sig till har testosteroninjektioner. Detta är verkligen inte det säkraste sättet att gå. Första sakerna först, om du inte använder rätt dos kan du ställa in dig själv för ett batteri av oönskade biverkningar. Allt från bröstsvullnad till extrem ångest kan vara en del av testosteroninjektioner. För det andra, om du använder en smutsig nål kan du få en infektion eller värre!

Slutligen är de olagliga. Om du någonsin skulle bli fångad och göra tid i pokeyen, skulle ditt rykte stå på spel och du skulle också förlora mycket träningstid. Därför är det alltid bäst att hålla sig till ett säkert, juridiskt och naturligt alternativ.

Ett alternativ som innehåller alla 4 ingredienserna

Testo-max har formulerats med alla ovannämnda ingredienser, vilket gör det till ett riktigt knock-your-socks-off-supplement för alla som vill öka sina testosteronnivåer utan att ta farliga risker.

Varje 3 piller som serveras av Testo-max innehåller 1500 mg d-asparaginsyra, 225 mg tribulus terrestris, 188 mg panax ginseng och 150 mg fenugreek – alla viktiga naturliga ingredienser som har störst effekt på testosteron. Dessutom är det helt lagligt och helt naturligt.

Det är ingen skam att ta en t-booster

Bara några avskedande ord till de vise. Om du behöver en testosteronförstärkare är det helt bra. Bara spela dina kort rätt och gå med en som har rätt ingredienser i rätt mängd.

Och var noga med att ta med mycket ost, ägg, kött, fisk, nötter och havre i din kost för att få dina d-asparaginsyrahöjningsnivåer långt uppe. Om du gör detta förutom att ta ett tillägg som Testo-max kommer dina t-nivåer att flyga genom taket på nolltid!

Testo-max innehåller alla 4 viktiga ingredienser
Testo-max är inte bara 100% naturlig, det innehåller också alla 4 vitala t-boostande ingredienser. Maximera dina testosteronnivåer på ett säkert sätt. Ge Testo-Max ett försök.

Leave a Reply