Ta dessa 5 tillskott till frukost för att få muskler

Frukost. Vi vet alla att det är ganska viktigt. Det är din första möjlighet att ge din kropp ett skott av näringsämnen som behövs för att börja dagen. En god och hälsosam frukost som är gjord av hela mat är det bästa stället att börja, men det finns också några tillägg du kan göra för att verkligen höja din muskelväxt.

Frukosttillskott för att få dig att trösta

Lägga till några viktiga tillskott till din morgonritual kan avfyra monstervinster och ge dig den konkurrensfördel du letat efter. Kolla in dessa fem alternativ och se hur de kan fungera för dig.

Observera att några av dessa ska användas före dina träningspass. I dessa fall rekommenderas du att träna första på morgonen på en tom mage för maximal absorption.

 

Maca Powder

 

1 Maca

Du har aldrig hört talas om det här, men du saknar tyvärr om inte. Maca har funnits i tusentals år och har använts för allt från sexdrivning till humörhöjning.

När det gäller ditt ivriga behov av att bli svåra, hittar du inte något bättre att passa på räkningen. Maca är en adaptogen, vilket innebär att ditt sinne och kroppen anpassas till stressen väl. Det innebär att om du försöker fokusera på en arbetsuppgift, kommer din tydlighet att förbättras. Men, kanske mer praktiskt än det, om du slingrar tunga vikter i gymmet kommer din prestation att förbättras.

Maca blockerar också produktionen av östrogen och ökar testosteron. Detta är precis den effekt du vill ha när det gäller att få muskelmassa.

Släpp lite maka i din morgonskål med gröt eller inkludera den i din favorit smoothie. Titta sedan på vad som händer ett par timmar senare när du slår på viktbunten. Chansen är att du kommer bli positivt överraskad av resultatet.

 

Protein Powder

 

2 Proteinpulver

Protein är byggstenen i muskeln. Varför vill du inte lägga till den till din frukost? Du lägger grunden för stora vinster och bättre återhämtningar. Du kan använda ett kvalitetsproteinpulver och lätt lägga det till gruel, yoghurt, stallost och smoothies. Det finns ingen fel sätt att ta det!

Om du har några allergier eller restriktioner, har du gott om alternativ att välja bland, som vassle, soja, hampa, äggvita och ris. Gå med den som fungerar bäst för din kropp och kommer inte att orsaka gastrointestinala problem.

 

Creatine

 

3 kreatin

Kreatin kommer i form av pulver och kapslar. Du kan lägga till pulverformen till frukost smoothies, juice och protein shakes. Varför kreatin? Tja, det finns några mycket bra skäl till varför.

Först och främst skickar det extra hydrering till dina muskler. Detta kommer i sin tur tillåta dig att pumpa ut några fler reps med varje set och lyfta lite mer vikt. För det andra snabbar du dina återhämtningar. Ju snabbare du kan återställa desto starkare får du. Slutligen, från en helt estetisk synvinkel, kan den ge dig ett solidt, rippat utseende. Och det är inget fel med att se bra ut förstås!

 

4 Trenorol

Här är ett av de tillskott som ska tas innan du tränar – ungefär 45 minuter innan, för att vara exakt. Trenorol har flera anmärkningsvärda fördelar som kan göra att du vill ge det en snurrning.

Trenorol

För det första hjälper det till att accelerera mängden syre som sprids till dina muskler. Ju mer syre du får, ju mer kraft och styrka du får när du trycker på vikter. Som en extra bonus ser dina ådror vaskulär och pumpas, vilket också kan förbättra ditt utseende.

För det andra ökar Trenorol din fettförbränningspotential. Detta indirekt hjälper dig att få muskelmassa. Genom att avlägsna fett blir din kropp mer definierad och du kommer att ha en mer snygg look.

Slutligen hjälper trenorol mycket till din återhämtning. Om inte dina muskler är helt återhämtade, kommer du inte att få ut det mesta av dina träningspass.

 

5 NO2 Max

Här är en rolig liten före träningsformel som verkligen kan skaka saker upp i skynda. Det sista du vill ha är att komma in i gymmet och dra din röv genom dörren i en skottkärra. Du kanske inte ens dyker upp.

Det är där NO2 Max kommer till undsättning. Detta tillskott är tänkt att tas rätt innan du tränar. Dess huvudsakliga funktion är att öka dina kväveoxidnivåer. Med förhöjda kväveoxidnivåer upplever du en ökad mängd blodflöde och syre till dina arbetsmuskler. I sin tur får du en oerhörd vinst i styrka och storlek på kort tid. NO2 Max hjälper dig också att återhämta sig snabbare.

 

Få de bästa resultaten genom diet

Var medveten om att ta tillskott till frukost kommer bara att få dig så långt när det gäller att få muskler. För bästa resultat, försum inte din kost under resten av dagen och natten. Frukost är bara en måltid om dagen. Hur du lever ditt liv som helhet är det som ger dig de bästa resultaten.

Använd tillskott till din fördel
Kosttillskott är ganska viktigt om du ser på naturliga vinster. Om ditt uppdrag är i bulk kan du inte gå fel när du använder CrazyBulk-tillväxtstapeln för att öka dina vinster.

Leave a Reply