AMANDA SLAKTAR MED WINSOL.

AMANDA

Betyg:


Program:

  • Skärande

Åldersgrupp: 31 – 45


Kön: Kvinna


Mål:

  • Fettminskning
  • Muskeldefinition

Vilka produkter du använt och hur länge?

Winsol i 4 veckor.


Vilka förändringar har du märkt i din kropp?


Jag har strimlat fett från mina ben. Mina armar och mage är också hårdare.


Hade du några förändringar i styrka?

Mina vikter har ökat något.


Vad är ditt träningsprogram?

Jag lyfter 5 dagar i veckan. Jag gör ingen kardiallösning och jag klarar fortfarande att krossa fett.


Vad är dina synpunkter på CrazyBulk?

Jag har långsamt ökat min vikt lbs, men det mest imponerande resultatet jag har sett är det fett jag förlorar från mina ben. Jag har aldrig kunnat tona mina ben trots vad jag har försökt. Jag äter hälsosam tilltugg och frukost men annat än att min lunch och middag är vad jag vill ha. Jag är glad att se vad de kommande 4 veckorna gör. Jag skulle rekommendera detta till alla som vill tona upp och få en styrka och energiuppgång i gymmet.

Products used

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den