THOMAS LAGT 20 POUNDS TILL SIN BÄNKPRESS TRENOROL HEMSIDA!

THOMAS D.

Betyg:


Program:

  • Styrka

Åldersgrupp: 31 – 45


Kön: Manlig


Mål:

  • Styrka

Jag var 196 pounds, men mina armar vann massa till den grad att jag har nu bristningar i vissa områden, och mina muskler som helhet. Jag har också upplevt ett uppsving av energi. Jag ursprungligen bara gick till gymmet en gång om dagen , men efter trenorol började jag gå två gånger och full av energi att vakna.

I, stärkelse ursprungligen kunnat max bänk 200 pounds jag nu max 220 pund. Även med mer energi jag får fler reps och uppsättningar än vanligt

Jag skulle rekommendera denna produkt till mina vänner som jag har faktiskt redan och jag ser fram emot mer erfarenhet med dem. Jag vill påpeka att jag har varit här i en månad till denna produkt och goda resultat har upplevt.

Products used

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den