TONY FÖRLORADE 112 POUNDS AV KROPPSFETT OCH FICK 18 POUNDS AV MUSKLER!

TONY E.

Betyg:


Program:

  • Bulking
  • Skärande

Åldersgrupp: 31 – 45


Kön: Manlig


Mål:

  • Fettminskning
  • Muskeldefinition
  • Muskelmassa
  • Muskeltrimning
  • Styrka

Mitt namn är Tony och när jag fick veta att jag var överviktiga från min läkare, visste jag att jag var tvungen att ändra mitt liv.

Jag har alltid varit en stor kille, men när jag träffade mina tjugoårsåldern, föll jag in i nedåtgående spiral av depression och skräp Food.Wie låter som det låter, ju mer jag åt, debefore-after-2-ex1sto mer deprimerad blev jag. Och ju mer jag var deprimerad, ju mer jag ville äta.

Det var först när jag på grund av smärta i min fot, gick till läkaren att jag har listat ut vad gjorde min livsstil för mig. Jag hade utvecklat ett svårt fall av gikt – troligen på grund av min vikt. Jag fick veta att jag var överviktiga, och om jag inte hade gjort det, jag kunde kanske lyckligt liv, hälsoproblem mer. Jag hade inte insett hur mycket min vikt var utom kontroll.

Hoppas på en snabb lösning, jag sökte på nätet och försökte ett antal bantningspiller och program som lovar underbart, snabb fettförbränning. Överraskande nog har det inte fungerat. Jag insåg snart att för att förändra mitt liv, jag behövde en fullständig förändring i attityd. Jag drog skräpmat, började gå till gymmet och vikten började falla. Jag har nästan 112 pounds genom en kombination av styrketräning och konditionsträning arbete. Jag var nöjd med mina framsteg, men även om jag saknade, fann jag det mycket svårt att upprätthålla någon muskelmassa. Som jag älskade att se vikten, jag var inte den tunna killen. Jag ville vara muskulös, slet killenbefore-after-2-ex2

Jag märkte att jag utvecklat lös hud och att jag kände hela tiden svag. Jag visste att jag hade haft muskler, men jag hade inte styrkan eller att höja erforderliga vikterna den nödvändiga energin. Jag var nyfiken på steroider, men efter att ha tittat in i den, de skrämmande biverkningar och kostnaden enorm satt. Men jag visste att med rätt produkter, kunde jag ladda min träning och verkligen börja göra några vinster. Jag hade nästan gett upp när jag CrazyBulk hittats.

Jag är bara fram till slutet av min andra 8-veckors cykel (4 månader totalt) och jag älskar resultatet. Jag vann 18 Pfund reiner muskler, mina biceps har gått från 15 inches till över 18 inches och mina lår från 20 inches till 25 inches. Jag vann £ 60 på min bänk och £ 90 på mina knäböj, och min träning är på en helt ny nivå. Och för att grop allt har jag precis avslutat min första maraton, skulle jag aldrig drömt om att ha att göra bara några månader sedan.

När jag tittar på gamla bilder av mig, kan jag knappt tro att det var jag. Jag är stolt över hur jag ser nu, och för första gången på flera år, jag är glad.

Jag ser fram emot att få min CrazyBulk T-shirt och min nästa stack – Jag ska försöka den ultimata stacken och göra denna cykel ännu svårare!

Products used

Bulk som hulken och vända huvuden med crazybulk bulking stack. Det är den ultimata combo för galen muskeltillväxt och styrka.

BULKSTACK

Detaljhandeln: 2 800 kr
1 800 kr Besparingar: 1 000 kr

Få en strimlad, konkurrens värdig fysik supersnabb med crazybulk skär stacken. Cue galen fettförbränning och kvalitet, muskelmassa.

TRIMNINGSSTACK

Detaljhandeln: 2 800 kr
1 800 kr Besparingar: 1 000 kr
X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den