ZUBAIR VANN 24 POUNDS AV MUSKLER MED BULKING STACK!

ZUBAIR H.

Betyg:


Program:

  • Bulking

Åldersgrupp: 18 – 30


Kön: Manlig


Mål:

  • Muskelmassa
  • Muskeltrimning

Efter ett år av hårt arbete och att få bara 13 pounds, bestämde jag mig för att leta efter något att hjälpa mig att nå min fysik mål snabbare och sedan jag kom upp med galna Bulk hemsida. Först verkade det för bra för att vara sant , men jag gick med min magkänsla och beordrade grupperings produkter , som jag ville sätta på en mycket mer storlek. Jag var mer vetskap glada att produkterna var lagliga och hade inga biverkningar.

Efter 4 månader av galna mass produkter som DBAL , Decaduro , Trenorol och Anadrole Min vikt var 172 pounds till 196 pounds off, så jag i princip ett år vinst på fyra månader, och bäst av allt jag har att vinna, förstås. Min bänkpress gick från 165 pounds till 242 pounds. Min squat och döda lyft gick från 220 pounds till 374 pounds.

Crazy Bulk har de bästa bodybuilding kosttillskott som jag någonsin har använt och jag kommer att fortsätta att använda, eftersom ingen annan tillägg är till hands för att hjälpa mig att nå mina mål.

Jag är nu på skärfasen och hoppas slits mer och få kärl. Jag är övertygad om att Crazy bulk kommer att hjälpa mig att nå mina mål skär med klippaggregatet.

Som ordspråket säger, “Do not Knock förrän du har provat det”, kommer du inte bli besviken;)

Products used

Bulk som hulken och vända huvuden med crazybulk bulking stack. Det är den ultimata combo för galen muskeltillväxt och styrka.

BULKSTACK

Detaljhandeln: 2 800 kr
1 800 kr Besparingar: 1 000 kr
X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den