TRÖTT PÅ ATT TITTA I SPEGELN VARJE DAG OCH SE DINA MANSBRÖST?

Du är OSÄKER, SJÄLVMEDVETEN och din SJÄLVKÄNSLA är obefintlig

I månader – år har du gjort allt du kan för att spränga dessa moobs borta. Du har provat alla träningspass från alla träningstidningar och webbplatser. Du har lyftt tung dag in, dag ut. Men oavsett vilket bröst övningar du gör kan du bara inte få dem att gå iväg.

Du vill desperat en maskulin bröst men ingenting fungerar.

Här är kickern …

ALLT DU HAR GJORT FÖR ATT BLI AV MED DIN MAN BRÖST ÄR BARA GÖRA FÖRVÄRRA

 

Teorin som trott ut av de flesta så kallade “experter” är att arbeta i bröstmusklerna kommer att strama upp hela ditt bröstområde, vilket gör dina moobs mycket mindre märkbara.

Om det var sant, skulle man aldrig vara ett problem för steroidgalna bodybuilders. Men kroppsbyggare är en av de främsta kandidaterna för bröstreducering. Faktum är att en topp amerikansk gynekomastikirurg säger om HALVA hans patienter är kroppsbyggare.

Så om kroppsbyggare – som redan har monsterkistor – fortfarande kan klara sig med att odla mansbröst, tror du verkligen att du kan bli av med din bara genom att böja upp bröstet?

Det spelar ingen roll om du gör tusen pushups, pressar, dips eller flugor varje dag.

Du kommer FORTFARANDE ha ett lager av fett som sitter ovanpå muskeln.

Och uppbyggnaden av muskeln kommer bara att driva de feta avlagren ut ännu längre, vilket gör att dina moobs ser VÄRRE.

Allt det hårda arbetet du har gjort i gymmet lägger till ditt problem.

Så innan du ens tänker på att utveckla dina bröstmuskler måste du bli av med det lagret av fett som täcker dem.

“MEN JAG HAR TAPPAT TYNGD OCH MIN MÄNNISKA ÄR FORTFARANDE DÄR!”

Helvete, du har sett killar vägen större än dig som inte går runt sportiga man-burkar. Så vad ger?

Hata att bryta det till dig men din “diet” har förmodligen gjort dina moob värre.

Om du har skummat på mat och berövat dig av rätt näring har du gjort ett utmärkt jobb med att tanka dina testosteronnivåer. Din östrogen nivåer, inte så mycket.

Det finns några orsaker till detta, men här är två biggies:

 • 1

  För det första är f vid begränsning ett stort testosteron-killer. Testosteronproduktionen är starkt beroende av fettsyror och kolesterol.Så om du har ätit en massa fettfattig mat, har du rånat på din kropp av en av de väsentliga ingredienserna som behövs för att göra testosteron.

 • 2

  För det andra, om du inte ger din kropp tillräckligt med näring (med andra ord, du är inte ”bantning” höger) y vår kropp inte kan få all den energi den behöver. Så för att bevara energi, saktar det några av de processer som är irrelevanta för överlevnad. Gilla reproduktionssystemet. Vilket innebär hejdå testosteron.

Känns som att du bara inte kan vinna, eller hur?

DET ÄR INTE DITT FEL. INTERNETT KRAMMAS MED GOD BETYDNING MEN ANVÄNDIG RÅD OM HUR DU KOMMER ATT VARA RID OF MAN BOOBS.

Det finns en tid och en plats för bröstövningar.Det här är inte det. Och vi säger inte att förlora vikt är inte rätt sak att göra. Det är absolut. Du behöver bara göra det på rätt sätt.Men det finns något annat som har hindrat dig att vinna striden mot dina moobs.

För när du fortfarande har manbröst trots många år med träning och viktminskning, saknar du en ganska viktig del av pusslet, skulle du inte hålla med?

Här är affären. De viktigaste hormonerna som styr könsegenskaperna hos män och kvinnor är testosteron och östrogen. Kvinnor och män har båda, men män har mer testosteron och kvinnor har mer östrogen.

Bröstvävnad matar ut östrogen.

Därför växer kvinnor bröst.

Anledningen till att andra killar har ett brett, maskulin bröst medan du är sportig? En koppar?

DITT HORMONER ÄR UTFÖRDA.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0504/5357/7879/files/estrogen-testosterone.jpg?v=1629193022

 

FÖR MYCKET ÖSTROGEN/strong> ÄR VAD SOM VERKLIGEN HINDRAR DIG FRÅN ATT FÖRLORA DIN MAN BRÖST

Kroppen (vanligtvis) gör ett ganska bra jobb med att producera och hantera bara de rätta mängderna testosteron och östrogen. Men olyckligtvis för dig, när den här ömtåliga balansräkningen går fel och din kropp börjar producera mer östrogen än det borde, tar det inte lång tid för saker att (bokstavligen) titta upp – och innan du vet det är du en tik Tit offer.

Oavsett hur mycket vikt du förlorar eller hur många bröst övningar du gör, om dina hormoner inte är i kontroll kommer du aldrig att få den platta bröstet du vill ha.

Du kanske redan har förlorat lite kroppsfett, men bara mellan oss, har du förmodligen fortfarande lite mer än din rättvisa andel är du inte? Och du har säkert kämpat för att flytta den i första hand, eller hur?

Det är inte ditt fel - här är varför:

 • 1

  Högre östrogenivåer gör det lätt att gå ihop och svårt att växa muskeln. Visst, muskler brinner fett, men bara om du kan få nog av det i första hand. För mycket östrogen betyder att du kommer att kämpa för att få tillräckligt med muskler för att förlora kroppsfett effektivt och tillräckligt för att minska storleken på dina manliga bröst.

 • 2

  Fettvävnad innehåller ett enzym som kallas aromatas som omvandlar testosteron till östrogen. Japp. Ditt kroppsfett ökar dina östrogennivåer, FÖRBINDAR ditt problem. Det är därför tills du sorterar dessa östrogenhalter ut, dina moobs går ingenstans.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0504/5357/7879/files/Gynectrol_2020-2-1.png?v=1629193022

Gynectrol BURNS LAGRADE BRÖSTET OCH HJÄLPER BALANSERA DINA HORMONER SÅ DU KAN FÖRVISA ER MAN BOOBS FOREVER

Gynectrols potenta moob-kampanjformel innehåller kraftfulla, naturliga ingredienser som hjälper till att höja testosteronnivåerna och sänka östrogenivåerna samtidigt som man målar överflödigt fettvävnad i bröstet (och överallt) för att minska bröstens storlek.

Sclareolides

En av de viktigaste vapnen i ditt manbröstkamp packar Sclareolides en kraftfull slag när det gäller att se dina krukor ut. Inte nog med att de bidrar till att minska överdriven östrogenproduktion (den bakomliggande orsaken till alla dina elände), de också stimulera produktionen av luteiniserande hormon, vilket ökar produktionen av testosteron.

Med en bättre testosteron-östrogen balans, kommer du äntligen att börja se att dessa män bröst krymper. Sclareolides ökar också produktionen av ett ämne som kallas cAMP, vilket ökar graden av fettfrisättning från celler (en process som kallas lipolys). När överskott av fettbutiker i bröstet börjar försvinna, så kommer dina moobs!


Guggulsterones

Liksom sclareolides har Guggulsterones en direkt katabolisk effekt på fett (fett). Vilket betyder att de är en kraftfull fett brännare som kan bidra till att bryta ner överskottet fettvävnad i bröstet. De stimulerar också sköldkörteln att producera mer av de hormoner som ökar ämnesomsättningen.

När din ämnesomsättning höjs, bränner hela kroppen fett snabbare, vilket gör det mycket lättare att sänka din totala kroppsfett (en viktig strategi för att minska din moobs) och bryta ner envisa bröstet fett snabbare.


Koffein

Ja verkligen. Koffein är en allvarligt effektiv fettbrännare eftersom den aktiverar enzymerna som är ansvariga för lipolys i fettvävnad. Med andra ord, bokstavligen berättar dina celler att bränna fett! Genom att påskynda den takt som fett bryts ner och elimineras från ditt bröst (och överallt), är dina moobs dagar numrerade.

Koffein är också en ämnesomsättning booster, förstärka fettförbränning ännu merför att hjälpa dig att sänka din totala kroppsfett procent. För att påskynda dessa fantastiska moob-busting-effekter har vi tagit med både koffein och grönt te i Gynectrol.

Det finns en annan anledning till att vi har inkluderat koffein. Det ökar effekten av sclareolides. Medan sclareolides öka produktionen av cAMP (som krymper fettceller) förhindrar koffein dess sammanbrott, vilket gör effekterna av varje ingrediens ännu mer kraftfull.


FORMULERAD FÖR SNABB OCH EFFEKTIV MALE BRÖSTFÖRMINSKNING DESSA KRAFTFULLA INGREDIENSER FUNGERAR TILLSAMMANS FÖR ATT PÅSKYNDA DINA RESULTAT

Tillsammans med krom (som stimulerar insulin, hjälpa kroppen bättre metabolisera fett) och teobromin kakao (som har liknande effekter som koffein i att hjälpa till med kroppsvikt management) är Gynectrol kraftfulla, synergistisk växtbaserade formel en moob-fighting kraftpaket som kommer attpåskynda kroppens Fettförbränning förmåga och sätta dina hormoner tillbaka i kontroll.

MED GYNECTROL KAN DU ENDAST ...

 • Har förtroende för att ta din skjorta av

  vid stranden, vid poolen, i omklädningsrummet eller i sovrummet, ta skjorta med stolthet att veta att vad som finns under är inte längre en källa till skam och förlägenhet.

 • Använd de kläder du vill ha, inte de du behöver

  Byt dina tjocka, formlösa skjortor för de som visa upp bröstet, inte dölja det, och klä med värdighet varje morgon veta att vad du bär, du kommer att se bra ut.

 • GÅ PÅ GYMMET utan att oroa dig för att alla stirrar på dig

  Inte mer övertyga dig själv om att alla andra lägger mer uppmärksamhet åt ditt saggy bröst än de är på egen träning och inte längre lever i rädsla för omklädningsrummet – att vända ryggen för att förändras kommer att vara en sak från det förflutna.

 • Titta framåt till sommaren istället för att frukta solskenet

  Dina dagar att gömma inomhus medan alla andra är ute och har tid för sina liv är över.Känn bekväm att bära T-shirts – gå bar överkropp även – och gå vidare och boka den badsemester du har längtat efter.

 • ör alla de saker du alltid önskat men aldrig kunde

  Gå och simma (utan din skjorta), lära dig att surfa, bära den fina klänningen skjortan, gå på datum – massor av datum. Bröstet har hållit dig tillbaka för länge, men nu kan du äntligen gå ut och njuta av livet fri från den tunga moln av synd att du har levt under alla dessa år.

PLATTARE, FASTARE OCH ETT MASKULINT BRÖST SOM DU ALLTID ANY HAR VELAT

Hela ditt liv har du blivit generad av din kropp, så att ditt bröst håller dig tillbaka från att göra saker du vill ha i livet. Låt det inte hålla dig i gisslan längre.

Nu kan du gå lång och hålla bröstet med STOLTHET veta att folk tittar på dig för alla rätt skäl – inte på grund av din man bröst. Det är dags att återfå din SJÄLVRESPEKT och uppleva de bästa åren i ditt liv.

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den